2024-11-13
想同大家分享下💥我同老公今晚食咗一锅堂既火锅‼️‼️ 我哋拣左一个任食小火锅套餐,真系物超所值!食到我哋两个饱得够够,食得超开心!✅槟城喇沙汤底首先要推嘅就系个汤底,槟城喇沙汤惹味!汤底香郁而不腻,饮一口已经令人回味无穷。喺汤里,你会品尝到淡淡嘅喇沙香和微辣,配合火锅更是一绝👌🏻。✅晚餐Set A终于可以开动我哋嘅火锅喇!我哋选咗入面嘅晚餐Set A,每一款食材都新鲜得黎,系唔止火锅味美,更系份量十足🙆♀️。✅精选进口牛板腱同西班牙粟饲猪肉呢个set其中两款食材真系好抵食🤑!牛板腱同猪肉好香,香口又有嚼劲,每一啖都咬得喺口里肉汁出晒嚟,当我哋慢慢品尝嘅时候,肉质更加鲜美。🤩✅花雕浸鲜鸡件当然,少不了海鲜嘅美味同鸡肾嘅酥脆。花雕浸鲜鸡件嘅口感独特,鸡肉煮得刚好,软糯葱香,而麻辣鸡肾代有一种独特嘅风味,吃起嚟令人意犹未尽。换言之,我哋今次食嘅火锅真系一流!食物新鲜美味,价格又公道,环境舒适🤩。我哋餐厅入面嘅呢次食饭体验真系百分百满意,一定会再嚟!👍✅评分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】服务:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】卫生:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】
✅槟城喇沙汤底
✅晚餐Set A