2020-06-14 163 浏览
本身满心期待可以黎食餐十周年纪念日既黄店晚餐 咁啱订位个日话有机会打风 早前问定打风订位点安排 然后收到一个whatsapp 内容如下然后我日前完全再收到任何电话同通知今日就算冇打风都吾开门 于是就以为一切如常啦 点知黎到摸门钉 打电话问点解冇收到通知 点知对方语气态度差之余 道个歉个感觉好似我迫佢咁 好无奈 完全冇觉得自己有处理上有问题 仲同我讲话系我Miss call先send whatsapp 俾我 但我睇返纪录根本冇人打过黎 然后whatsapp 就只得上面图中既内容 自问自己都大学毕业 但我点都谂唔到原来上面个段系即佢14号吾会开门叫我直接改期 大家评下理 然后我话我专程出黎支持佢地黄店 对方回我一句”多谢你㖞 多谢你够晒黄㖞” “我听日揾人五体头地咁同你道歉...‘ 真系难听过粗口 对方冇诚信 屈我Miss call 仲要完全冇觉得自己有问题 做生意做到咁 几好食几黄既餐厅 都不值得帮衬🤯