一直bookmark左好耐嘅韩式餐厅🔖店面唔大 星期日夜晚去都有人等紧位 建议预先订位三个人叫左辣炖鸡汤(大份)加刀削面👐🏻韩式无骨鸡脚👍🏻烧酒加cass啤酒同埋活动送嘅韩式糖饼🥯-辣炖鸡汤(大份) $478 + 刀削面 $40鸡汤汤底加左一堆蒜蓉同京葱够哂香辣惹味,啲鸡好滑够入味,可以唔驶点酱油食,配菜仲有年糕同薯仔,年糕煮到腍身就食得,啲薯仔都好腍好入味,个汤越煮越浓,加埋个面够哂饱韩式无骨鸡脚 $150挂住食冇影到相,一入口烧烤味好香,有种程味珍猪肉干𠮶阵炭烤味,味道够哂辣,系辣到个口食完之后会有少少发苦𠮶种,烟烟靭靭,份量都多,整体黎讲可以一试-韩式糖饼今次撞中店舖活动满$500送一份糖饼,感觉似系加左肉桂粉同蜜糖加少量瓜子嘅煎堆😂,普普店员都好有礼貌,整体黎讲会再回顾!下次想试炒章鱼同清汤炖鸡🗯下餐见~
一直bookmark左好耐嘅韩式餐厅🔖
店面唔大 星期日夜晚去都有人等紧位 建议预先订位