呢排咁好天气,梗系要做下运动啦,难得踩单车入到大埔,还完单车之后,就问吓住大埔嘅朋友有冇好嘅推介,佢就介绍我呢一间特色小店,我同朋友大约7:00去到,去到等咗一阵就有位啦,佢哋嘅装修好精致,喺门口就有得mirror 嘅精品可以打卡.佢哋仲用到自助落单,非常方便,落咗单一阵啲嘢食就已经开始到啦,效率非常之快鳗鱼手卷,用嘅饭非常软,鳗鱼好大件,性价比十分之高牛油果软壳蟹卷,呢一个份量非常之足料,牛油果同啲沙律汁真系好夹,呢一个真系抵食😜😜,原来佢哋仲用昆布包住㗎😂压轴嘅甜品,钟意Mirror嘅朋友一定会好钟意😎😎,佢系一个布朗尼,仲有好浓郁嘅朱古力味,今次因为姜涛生日,所以主题就用咗姜涛😍,原来张相仲可以用自己嘅相,不过呢就要早啲通知餐厅啦
喺门口就有得mirror 嘅精品可以打卡.

鳗鱼手卷
鳗鱼手卷,用嘅饭非常软,鳗鱼好大件,性价比十分之高

牛油果软壳蟹卷

2022-05-26