2023-12-11
酒吧装修好靓,花花世界咁,有几个特色墙比你打卡影相,影野食野饮做背景就岩哂😂仲有独立k房可以唱下k,仲可以影到铜锣湾既夜景非常之好,餐厅主打就系特色既cocktail,老板仲话多数都系自己独家自创口味,每一款都有一翻风味👍🏻同埋特色的咖啡☕️可以品尝👍🏻我就选择左二款cocktailaiquiri:$98Bacardi Blanca Rum + Cointeau + Fresh Lime,仲可以加入你钟意既水果汁落去,口味清新够哂独特👍🏻酒沟左新鲜青柠汁令到酒更加清新,杯身仲加左d盐落去饮落又带有喊味加埋酒香口感清新,好岩我饮Margarito:$98Patron Silver Tequlia + Cointreau + Fresh Lime,呢个个名几特别一于点后试试,黄色嘅cocktail,味道甜甜地好易入口,酒精味都饮得出,lime 比较浓烈,杯边虽然无盐粒,每一啖一入口都酸酸地几特别👍🏻@pace.onfall 📍地址:PACE by ONFALL (铜锣湾)铜锣湾渣甸街66号亨环10楼
我就选择左二款cocktail:
Daiquiri:$98
Margarito:$98
@pace.onfall
📍地址:PACE by ONFALL (铜锣湾)
铜锣湾渣甸街66号亨环10楼