2017-07-06
今晚同好友一聚,去左佢附近的观塘区揾食,试新餐厅来到了这间餐厅环境格局都好warm 嘅西餐厅,所以决定一试!定价也不贵,而且佢星期一至四仲有全单7折优惠!所以可以放心嗌!platter 份量2个人一定够晒了,Parma Ham 烟熏味正,Salami 薄切得不错,味道好浓,重口味必选!Pizza每一件都有大大块烟三文鱼系面,落嘅芝士份量刚刚好,不会太多又不会太少,一啲都唔会太腻。Pizza 带点咸味,重口味嘅我当然好喜欢单骨鸡翼食落不错,淡淡嘅辣味,所以怕辣嘅朋友都可以食咖!份量够,单骨切法好易入口。哩间家庭式嘅餐厅,serve 嘅嘢portion都较大,所以哩个ribs 嘅份量都几大咖,哩份ribs 其实可以4人share 都得。烧得几香,仲有特别嘅自家酱汁,味道几特别。心太软系用70%Dark Chocolate, 所以食多啲都5怕肥而且5会太甜!加上Vanilla 雪糕都几滑,可以一试咖因为今日星期四,佢地有个全单7折优惠,所以2个人食左咁多,全单$500都5洗呀
Cold Cut Platter (Salami, Parma Ham)
烟三文鱼,菠菜,白菌,忌廉 Pizza
Pizza 带点咸味,重口味嘅我当然好喜欢
脆炸香辣单骨鸡翼
西班牙式猪肋排