2025-01-16 1417 浏览
上星期同朋友一行6人订位光顾,限时120mins,$278/位,一张枱6人得一个韩式炉,用扫码点餐,肉类有bbq味、泰式、韩式选择,当中都系相同嘅六款肉类选择,记得当中有鸡扒、猪腩,西冷、牛仔骨、牛肋、牛肩胛,一如既往每样点啲,点知嚟到只系得两大盘嘅牛仔骨,其余叫嘅肉乜嘢都冇,千几蚊就净系食牛仔骨好啦开始烧,啲肉无论你叫乜嘢味都系得一种味道就系甜….甜到好似食紧甜品咁,根本就食唔到,仲要其中有啲系变咗酸,然后点咗啲虾,但就梅到不堪,大家完全唔知食咗啲乜嘢,途中叫侍应加多一位,问可唔可以加多个炉,或者加钱加多个炉,个侍应回答冇㖞,唔book位冇位添㖞,我门口仲有20几人等紧入枱冇人得闲招呼你㖞,只会加张凳俾你㗎咋态度几咁唔优做于是个朋友唔食就走左呢间餐厅仲话有一个卖点,就系任食窰鸡,六个人比一只你食完一只先一只,好啦,咁我食第一只先啦,啲鸡又系梅嘅唔使咬冇牙都食到啊,俾咁多钱做广告宣传,但系所有嘢无论服务、食物质素、味道都系劲差,成班朋友一致裁定就算请都唔会再去难食难食难食差差差
态度几咁唔优做于是个朋友唔食就走左
难食难食难食