2020-06-17
今日行开荃湾千色汇见到门口好靓既tiffany blue,引唔住就入左去试下,中午时段都多人我地等左5分钟就可以入座啦。我地好钟意食鸡翼架,就叫左个炸香草鸡翼(3只),流心红豆西多士,巨鸡脾薯条拼黑松露蛋黄酱,2杯野饮:白桃玫瑰花伴爱玉、雪糕红豆冰巨鸡脾薯条拼黑松露蛋黄酱:巨鸡脾大过我手掌架🖐🏻,裹面都多肉汁唔会好干身╴但我唔记得左影低佢个SIZE🤣,佢个黑松露蛋黄酱好香黑松露味,如果你地好钟意食黑松露蛋黄酱既话你地可能唔够点,我地两个都争住点果个酱真系好好食架我地另外又叫多两个小食SHARE食,炸香草鸡翼(3只),流心红豆西多士唔知系咪关炸香左香草事,一上碟已经闻到好香既香草味,一咬落去就流晒啲鸡汁又唔会好干身,好紧要系好香口啦。🤤流心红豆西多士都要赞一赞丫,一黎到就见到好大旧牛油系面啦,我好钟意架啦,切开左就好香红豆味,甜得黎带有牛油香,又唔会过份甜到漏,都唔错白桃玫瑰花伴爱玉、雪糕红豆冰雪糕红豆冰怀旧野,可以过过引😽白桃玫瑰花伴爱玉虽然甜左少少,好有台湾味道,白桃同玫瑰花好夹㖞又👍🏻
白桃玫瑰花伴爱玉、雪糕红豆冰
雪糕红豆冰怀旧野,可以过过引😽