2023-10-24 326 浏览
嚟The Pulse 玩Halloween活动,就挑选咗哩间餐厅. 同哩度大多餐厅一样,都系可以面对著海滩,可以chill住食。🙂 Bread 冇影到。系硬身,但脆口,好食。🙂Meatballs $110由于由多种材料而制,包括牛肉猪肉cheese,味道丰富,口感系腍身,如果能够烟韧返少少,口感更佳。蕃茄酱十分浓郁。🙂Special Pasta $198店员极力推介今日嘅special pasta 系beef cheek pasta 。慢煮嘅beef cheek真系腍到冇牙都可以食到,但又冇失去应有嘅靭性。👍🏻👍🏻🙂Lasagna $180面层焗到脆卜卜,中间夹住肉酱同芝士,非常好食。🙂Special weekly cocktail -Devil eye ball $110龙舌兰酒配以cranberry 等味道嘅cocktail ,好酒嘅人应该会喜欢。但对我嚟讲太浓烈了。🙂Apple juice $70鲜炸苹果汁,唔系纸包/樽装饮品,好fresh 好饮。——————————————整体:🌟🌟🌟🌟🌟(5/5)唯一缺点系价钱偏贵

🙂 Bread
冇影到。系硬身,但脆口,好食。

🙂Meatballs $110

🙂Special Pasta $198

🙂Lasagna $180
面层焗到脆卜卜,中间夹住肉酱同芝士,非常好食。

🙂Apple juice $70
鲜炸苹果汁,唔系纸包/樽装饮品,好fresh 好饮。

——————————————
整体:🌟🌟🌟🌟🌟(5/5)
唯一缺点系价钱偏贵
2023-10-22