2024-10-08
.呢排周围同妹妹👧🏻去学校d开放日玩🤗咁啱喺西环附近✨始终西环美食真系多👍🏻喺西菁街附近开咗一间Bite Limited 概念店😲一间舖头有齐晒三间唔同品牌既美食🙌🏻好方便呀‼️呢三个brand都系我钟意食架🫶🏻Ciao Chow Pizzeria🍕意大利Verace Pizza Napoletana认证无肉不欢pizza🍕72小时发酵薄饼底💯呢个饼底不得了‼️口感松脆‼️加埋蕃茄,水牛芝士、火腿,辣肉肠💁🏻♀️成个Pizza🍕配合得好好Yo Mama乳酪最钟意食呢个牌子嘅乳酪🍦配合埋蓝莓🫐同士多啤梨🍓系面一齐食妹妹🧍🏻♀️食唔停口呀‼️呢间乳酪唔甜岩晒妹妹口味添✨ Yo Mama的乳酪是以百份百牛奶制作而成。它是用最优质的天然成分制作而成,含有98%的低脂肪,并且低升糖指数,内含有助于保持内在健康的活性益生菌Triple O’s –传奇汉堡 来自加拿大的传奇汉堡品牌Triple O’s,烟肉车打芝士牛肉汉堡🍔好有牛肉味🤗豆豆哥哥成个食晒一啖都唔留俾我🥲📍 Bite Limited 概念店地址: 香港西环西营盘西边街35号蔚峰地下1-2号舖
无肉不欢pizza🍕
Yo Mama乳酪