2023-05-06
约朋友饭聚, 最重要系每一位都可以食佢喜欢嘅菜式这间有齐: 川味, 辣蟹, 鸡煲, 海鲜, 串烧, 烤鱼, 火㶽....果然有百货迎百客之道饮下啤酒, 倾下计, 就先点几款串烧: 牛舌心 - 爽鸡肾- 有𡁻头原条茄子 - 大件又好味金菇肥牛卷 - 火喉控制恰当, 肥牛嘅油脂均布在每条金菇, 最好味牛仔骨 - 一件要$68, 好彩都好大件啫系时候要叫烤鱼啦, 一锅有两条桂花鱼, 可能系细条, 所以有两条, 要了泡椒酸菜煮, 酸辣味道刚刚, D配菜越煮越好味, 哈哈, 我好似食配菜多过食鱼添~姊妹们更决加汤煮D菜同薯粉, 食饱个胃原来凡同枱食客人均每位消费满$150, 即可用1蚊食到猪骨煲/招牌鸡煲 / 花胶鸡汤 /椰子鸡汤, 无理由唔加1蚊啫, 个鸡煲好彩系半只鸡, 可以再加一1蚊的话又每人多只鲍鱼添,真的傻眼了~蒜香鸡翼尖仲系送架, 因为我Like咗佢地嘅社交平台. 今次乜著数都攞齐啦!
饮下啤酒, 倾下计, 就先点几款串烧:
牛舌心 - 爽
鸡肾- 有𡁻头