2006-09-24 18 浏览
昨日同个朋友仔去左青衣城黎到La Parole食lunch. 呢到面向青衣海, 环境令你感到很fresh, 服务好有5星级酒店水准, 食物都很不错.我地叫左个set lunch, 有自助头盘, 餐汤, 餐包加主菜甜品咖啡茶. 先讲个自助salad bar, 有potato salad, 新鲜杂菜, smoked salmon, 虾呀咁, 啲食物好新鲜, 绝不欺场. 跟住个餐汤系南瓜汤, 个汤好有南瓜味, 好creamy. 个餐包都要一提, 好似酒店咁有得choose, 我choose左个粟米包, 估佢唔到个包好好味呀, 真系有粟米味架, 正! 到个主菜, 叫左个小龙虾意大利饭, 好重龙虾味, 掂! 甜品系个小小cake, 面层系好浓o既朱古力, 底下系tiramisu, 呢个有惊喜呀! 最后系餐饮, 都唔马虎架, 我叫左柸咖啡, 呢到用左新鲜鲜奶打到起哂泡, 好有诚意, 啲咖啡好浓郁甘香, 冇得弹!!周未咁食法加一连贴士, 每人都只系百一蚊, 几好啊!

周未咁食法加一连贴士, 每人都只系百一蚊, 几好啊!