2023-06-09
牛舞日本烧肉‧涮涮锅放题 有各式各样嘅食物可以任叫任食 卖相又吸引,同埋沙律吧等等。餐厅座位阔落坐得好舒服同埋用QR code落单好方便。一坐低就先Order精选烧肉放题。OMG雪条超惊喜😋我自己都食左两条呀~今晚要跑番两个圈先得😂😂😂😂搞唔惦🤣🤣🤣🤣好多肉烧到停唔到手🤣印象最深刻嘅肉类系牛𣺉,重牛味同埋好Juicy~厚切豚腩肉肥瘦均匀,烧到微焦非常惹味!海鲜都好唔错👍🏻🐟🌊🐠🐬🐡⚓️一次满足不同愿望😌鲭鱼柳大大块够快熟👍🏻烧完带焦香油香。墨鱼仔同鱿鱼超级弹牙嘅口感!系我食过口感最正嘅!菠罗Juicy又易Handle,点烧都一定得!👉🏻安格斯系列 - 牛肋肉花分布较密,牛肉肉质松软,有种入口即溶的感觉,味道浓郁!👉🏻安格斯系列 - 牛板腱未烧的时候看上都几肥,但烧完后,口感较腍而且味道惹味。👉🏻安格斯系列 - 一口牛味道浓郁,十分美味。餐厅环境阔落有卡位坐而且好光猛干净✨几适合朋友聚会同情侣约会
菠罗Juicy又易Handle,点烧都一定得!
👉🏻安格斯系列 - 一口牛味道浓郁,十分美味。