2021-11-14 281 浏览
自从屯马线开通后,到大围变得好方便,今次简左呢间bar & restaurant食晚饭。呢到离地铁站大约6分钟路程,都容易揾到。 餐厅用上大型水晶灯,有气派得黎又有情调。我地两个人人食得唔多,只系叫左3样野食。芝士肉酱墨西哥脆片香浓芝士肉酱配上墨西哥脆片,入口满满芝士味,咸淡适中,估唔到咁夹😋,用黎送酒都几合适,不过因为我呢排要戒酒精,无得饮返杯有d可惜😣意大利帕尔马火腿薄饼🍕薄饼边烤得很脆,而且薄底系我钟意既薄底pizza,帕尔马火腿配上鲜蕃茄同芝士,芝士份量十足,口感一流🤤波士顿龙虾意大利粉🍝呢个意粉好好食,有半只龙虾,都几大只,用芝士焗,一上碟已经闻到浓浓的香味,切开意外发现仲有蟹子添😳,虾头有肥美既虾膏,意粉煮得岩岩好,唔会太淋又唔会太硬,每一条意粉都沾满浓浓的龙虾汁味,仲落左菇同竹笋一齐炒,好好食,食唔停口😋

芝士肉酱墨西哥脆片

意大利帕尔马火腿薄饼🍕