有齐海鲜同和牛嘅铁板烧餐,最啱我呢类好奇嘅吃货们♪  本身谂住呢个价位有咁多食材,对质素嘅期望冇咁高,但估唔到全部都好好味✿ 环境舒服、欣赏到师傅嘅铁板烧熟练技巧,食物卖相又够精致,整体好满意 ¨̮ 我会推荐俾朋友同有机会一定会再去嘅餐厅!     系开始烧之前会将原材料放得靓靓俾大家打卡先,睇到都心心眼。   食完沙律好快就准备好 #北海道帆立贝,烧香两面后,加入秋葵、粟米仔、菊花瓣、清汤,味道清甜。  紧接嘅系#马友鱼 𓆡只系试过蒸同咸鱼版本,原来香煎后顶层皮脆、下层肉质细嫩系更加吸引嘅煮法,配搭清爽嘅豆角同酸甜嘅蔬茶解腻。   #南非鲍鱼 大大只,煎煮后原来会以一物两食呈上,中间有海带菇汁间住食,鲍鱼口感柔韧。  #巨大马来西亚虎虾 都系长过只手掌,肉质软嫩偏爽,都同样跟埋车厘茄、秋葵、椰菜花☾      令人期待嘅#鹿儿岛和牛 𓃾肉质软嫩、油脂丰盈,以简单海盐已经可以带出牛味,我中意试完原味后,加入蒜片、芥末或其他酱汁。  然后就系大大件嘅烟肉、脆边蛋加炒饭,呢个#日式黯然销魂饭 真系令你会饱晒𓇸   #炒杂菜 今次系甜甜嘅芽菜加香辣酱。   最后有酥脆嘅焦糖多士条、 雪葩或超甜
南非鲍鱼

系开始烧之前会将原材料放得靓靓俾大家打卡先,睇到都心心眼。

北海道帆立贝

马友鱼

巨大马来西亚虎虾

日式黯然销魂饭

炒杂菜

#炒杂菜 今次系甜甜嘅芽菜加香辣酱。

酥脆焦糖多士条

最后有酥脆嘅焦糖多士条、 雪葩或超甜嘅蜜瓜𓇨 生日仲写咗靓靓嘅Happy Birthday,好开心

𖥧槐(铁板鲍鱼餐)二人前约ʜᴋᴅ𝟥,𝟤𝟢𝟢
用餐时段