2021-10-01
之前带我家小狗🐶去冲凉的时候发现呢间餐厅 觉得个名好得意😍 而且餐厅入面好似水族馆咁有海底🌊睇 其实系佢地会用投影机系墙上面放影片 营造一个水族馆餐厅咁 好特别 另外撞啱有人生日 就会转做生日🥳影片 所以同朋友黎庆祝都系一个唔错的选择 法式白酒煮蚬 ($88)每一粒都好大粒 juicy 有少少辣🌶️加上香浓白酒汁 非常开胃 基本上无沙 熟度啱啱好 不会干争争好似食香口賿咁 两个人食 每人都会有差唔多 10粒 所以好抵食👍🏻 烟三文鱼沙律🥗 ($88)千祈唔好睇少呢个草 因为份量大到足以令两个人食完饱左一半🤰🏻 沙律有好多唔同类型嘅蔬菜 而且到非常新鲜 三文鱼🐟应该系挪威三文鱼 因为味道上面会特别浓郁 好好味😋热情果酱烤猪肋骨🐽($168)平时系出面餐厅食通常都只有一小旧 但佢哋就提供两旧咁多 而且配上新鲜炸嘅薯条🍟 完全系诚意十足 💯蜜桃🍑沙冰 热情果沙冰 ($38)沙冰好大杯😮 而且唔系净系死甜 好清爽 饮完有种消滞嘅感觉
法式白酒煮蚬 ($88)
烟三文鱼沙律🥗 ($88)
热情果酱烤猪肋骨🐽($168)
蜜桃🍑沙冰 热情果沙冰 ($38)
沙冰好大杯😮 而且唔系净系死甜 好清爽 饮完有种消滞嘅感觉