2021-08-05 44 浏览
呢间系位于大角咀嘅西餐厅🍴估唔到喺咁偏僻嘅位 都有间门面装修唔错嘅良心小店💛.📌秘制伊比利亚火腿卡邦尼意粉 $128佢哋嘅意粉系用咗三款唔同嘅面粉自家制🍝个汁有惊喜 佢唔系正宗嘅carbonara 系用咗龙虾汁🦞个龙虾味好浓 好似饮紧龙虾汤咁🍲意粉好creamy 口感几爽口😍个意粉几淡口配埋个火腿食就balance番😆最钟意就系吉穿只温泉蛋♨️个蛋黄汁捞埋个意粉 出奇地夹❤️.📌匈牙利牛面颊炖意大利饭 $108个饭粒好烟韧有咬口 系我好满意嘅口感🥰佢系番茄汁底 不过番茄味唔太浓🍅个汁睇落好湿 不过食落杰度啱啱好 少少浆口😌个饭唔只面头旧肉咁孤寒🐮个饭入面都仲有好多牛肉粒 食每一啖都有🤩个牛肉质好嫩滑几淋 牛味都几浓😎.📌烟三文鱼凯撒沙律 $48呢个沙律原本睇价钱好平 以为系前菜𠮶啲size点知上到枱咁大兜🥗佢个沙律酱食到底有啲多 有少少咸🧐啲菜都几fresh✨烟三文鱼都几厚肉😚面头仲有好多面包粒同芝士碎🤩好搞笑 佢仲有啲类似黑毛猪肉条嘅野?.📌焦糖奶盖咖啡 $48个奶盖焦糖味好浓 神奇地有埋咖啡味☕️口感好滑好绵 唔太甜😋下面底系奶嚟🥛所以应该叫做焦糖咖啡牛奶?🤣
📌秘制伊比利亚火腿卡邦尼意粉 $128
秘制伊比利亚火腿卡邦尼意粉