2018-06-23
透过Openrice订位,六点入座有七折! 放工即刻急急地赶过去 😂 三个女仔叫左一个海鲜部队锅,一份蒜香无骨鸡同埋一个芝士蟹子蛋卷。海鲜部队锅尚算丰富,海鲜有蚬有青口有虾,份量都叫足够,其实我地都系食个午餐肉泡菜辛辣面姐 😋 整体味道不错,又无愈煮愈辣 👍 我地食到清哂先停手。无骨鸡,啖啖肉 😚 炸好热辣辣上枱,不过入面鸡肉有少少干身,一定要点个酱先食得落。比唔上其他知名既炸鸡店个种有肉汁流翻出黎既炸鸡 🤔 但相对上佢既价钱都平好多,所以我比合格。最后系芝士蟹子蛋卷,好足料好多蟹子。我地都觉得依个最好食 🤭 总括而言,依间餐厅服务态度几好,环境好好,地理位置又方便,适合三四个朋友聚会。依餐我地一人食左百二蚊 (每人叫左一罐罐装饮品) ,韩国野黎讲都算抵食。美中不足系有用餐时间限制,想倾耐啲计就唔得啦。(本身见佢有雪冰想食埋甜品先走都唔可以 🤷♀️)