2024-11-07
🙋🏻♀️喺旁边烘焙坊整完蛋糕🎂,梗系要嚟埋呢边食埋个甜品先啦😋佢地做紧嘅万圣节期间限定主题,大多以小鬼👻同幽灵💀作主要角色,之前每次嚟呢度都系食韩烧多,但原来佢地嘅甜品无论系卖相定味道都好正㗎,真系睇得又食得👍🏻🍽今次我地就试咗佢地一款万圣节甜品同埋万圣节饮品啦,全部都有惊喜㗎🤩🧇万圣狂欢雪糕窝夫四块大大块嘅窝夫🧇+三球大大球嘅云尼拿雪糕🍨,两个人都食唔哂呀,浓浓蛋香嘅窝夫🧇又香脆又松软,配搭埋香浓顺滑嘅雪尼拿雪糕🍨,真系食到我地舔舔脷呀👅🍓巫婆魔药士多啤梨沙冰甜丝丝嘅士多啤梨🍓,无论大人小朋友都非常喜欢,用嚟制成沙冰之后,粉嫩嘅颜色配搭埋脆卜卜嘅Oreo碎,口感够晒丰富,而且上面仲有好多只眼睛👀,非常有万圣节气氛呀
🧇万圣狂欢雪糕窝夫
🍓巫婆魔药士多啤梨沙冰