2015-07-28
同女友加两位友人一行四人。佢地买左团购黎食,whatsapp我话间野好正咁岩我又系附近行紧街就马上行过黎试试。餐厅地点好就脚,楼下就巴士站,校脚好方便。而装潢俾人感觉好舒服,好relax,仲有飞镖机掟镖。坐到落去侍应都冇催我落order 抵赞!女友order左一个牛扒既dinner set ,而我就嗌左个guniess既啤酒set,$98 连pop corn,出面饮一杯都咁上下价不过呢到就有大大兜popcorn(心心眼)。上野食速度好快,味道都好好!特别欣赏佢牛扒既薯条加左些小椒盐好惹味!所以我抢左一半黎食哈哈。而女友餐饮方面order 左杯咖啡,奶系另外俾一小杯您自己落。值得一提系个奶系热奶泡黎!拿,系茶餐厅边有呢啲咁既服务,就算系寻常既西餐厅都未必咁好心机。抵赞。系用餐时友人唔小心打泻左杯野饮,待应即刻黎抹枱,同换过杯俾佢。个刻个气氛好尴尬嫁,好彩侍应姐姐搞gag.扮话友人搞到佢要拖地,所以佢应该请我地食呢餐。我地梗系即刻屈佢埋单,成场气氛轻松哂。侍应姐姐得闲仲会过黎同我地吹下水super friendly!!其实成间舖啲staff 都好friendly, 个厨师仲我地煎牛扒,ma
餐厅地点好就脚,楼下就巴士站,校脚好方便。
而装潢俾人感觉好舒服,好relax,仲有飞镖机掟镖。
坐到落去侍应都冇催我落order 抵赞!
其实成间舖啲staff 都好friendly, 个厨师仲我地煎牛扒,manger 又分享餐厅订价策略俾我地知。
OVERALL.成晚都好开心,我会下次再带啲新朋友黎玩,我觉得成间餐厅既culture 都好正,值得一黎再黎!
题外话/补充资料:
东亚卡有折,open rice 都有75折优惠嫁!