2023-12-05 1019 浏览
一间唔起眼嘅餐厅, 经过都唔知道佢系一间餐厅, 我哋一行五人, 想揾个地方食下嘢倾下偈, 呢间舖仔好适合。我哋叫咗 大葱鸡串烧 烟肉万能葱卷 龙虾 扇贝 烧鸟皮 牛舌 烤鱿鱼 烧鳝 天妇罗 等等。主菜未上之前叫咗三款小食, 我哋叫咗荣螺 枝豆 炸鱼仔虽然舖头细细味道一流, 所有嘢都热辣辣逐样逐样上,又唔会急叫我哋走,服务都好好, 不停帮我哋换碟,加茶加水。我觉得最好食就系大葱鸡肉串 鸡翼 &烟肉万能葱卷, 好香烧得好好食, 另外有一个鸡蚝肉都好特别, 佢哋话呢个鸡系可以生食,所以表面烧到脆卜卜 里面半生熟,肉质好淋好 juicy 最后一人一杯豆腐雪糕。咁就画上完美嘅句号虽然价钱比较贵, 食物质素高,会再嚟,希望继续keep住个质素ps: 如果想食特别嘅海鲜可以预早预订, 本来想食斑马濑尿虾,要提前预订,今日食唔到
一间唔起眼嘅餐厅, 经过都唔知道佢系一间餐厅
最后一人一杯豆腐雪糕
。咁就画上完美嘅句号

2023-12-04
  • 烧鸡翼