2017-09-26
平日放工最想就系可以揾番班fd 食下好野, 吹下水咁。呢间餐厅专食巨型汉堡包同饮手工啤, 今次有机会梗系要试一试佢既真味喇。食正餐之前食番个沙律先。呢个泰式鲜虾沙律酸酸地又有少少辣,味道好正好开胃。食完之后即刻有哂胃口食主菜。BTW 如果少番D 泰式辣酱会更好。食完沙律,系时候食大大个Burger 喇! 呢个阿拉斯加特大鱼堡条鱼柳超大,大到个包都装唔哂,真系未食都已经哗左一声。成旧鱼柳都好松脆,鱼柳肉质感好软滑,配埋沙律酱根本就系最佳配搭。如果平时D 西式快餐店有呢到一半质素就好喇。食到一半谂下饮咩好? 呢到手工啤好似几好架㖞。睇番menu 而家都有6, 7 款手工啤可以拣。店主话呢几款都有D 攞过奖既。咁款手工啤你会拣边款? 我就拣左齐天大圣喇。大圣哥系比较Dry 既酒, after taste唔会好长。呢只酒 有少量蜜味同花香, 算系浓淡度中规中矩既啤酒。饮完之后会有种好开胃既感觉,建议早少少嗌定饮住黎等野食黎。
食正餐之前食番个沙律先。
食到一半谂下饮咩好? 呢到手工啤好似几好架㖞。