2017-08-12 218 浏览
周末三五知己练习完波,谂住喺沙田新城市揾食,一路行一路行,揾食揾到去禾𪨶,响门口见到呢间嘅下午茶两点钟开始,广告牌上的下午茶餐有几吸引,门口有位小姐好好招呼咁问几多位啊,我哋你眼望我眼,就跟咗个小姐入去啦!我哋七个人就叫左七个下午茶餐,平均每个餐约$38,我就食咗个炸鸡翼拼薯架沙律,炸薯格系即叫即炸,所以好香脆,鸡髀又就入味,沙律水果多个薯仔,呢个组合都几受欢迎,所以我哋带咗三个!其次就系佢哋啲烧味下午茶餐,烧味味道唔错,朋友话要瘦叉烧,肉质瘦得黎都好淋,可以encore,个汤底浓郁得来亦好清香,等两点后食下午茶,抵食又不错!特别想赞下佢哋杯奶茶,味道香浓,对奶茶有要求嘅人,可以叫做入口!
2017-08-12