2009-08-18 10 浏览
放假同屋企人黎食下寿司。因为爸爸系行动唔方便既人士, 而三井门口有一级高左既, 所以入去就几烦下。不过个到d waiter好好人, 一见到就立即出黎帮手, 连老板都出埋黎呀!仲拣左个方便d既位俾我地。呢到既服务真系好值得赞呀!个到d 野好抵食嫁, 有特价时段, d 餐同寿司半价嫁!我地3 个人叫左一磅三文鱼, 只系$68咋, 抵到烂呀, 大约有18块到, 块块都好厚身, 好新鲜, 真系1 磅都唔系好够喉。另外叫左个餐, 有分A,B,C, 向A,B,C项各选其一, 3 样野都系$46, 又系激抵。A 是 6 种寿司任拣, 我地拣左XO鲷鱼寿司, xo 几spicy, 不过好食。B 是 小食, 我地拣左蟹子沙律, 呢个普通, 得青瓜同蟹柳丝, 蟹子唔多。C 是 饭/面, 我地拣左鳗鱼饭, 大大碗, 有4,5 块鳗鱼, D 汁好好味! 我地3 个人食一碗都够。另外仲叫多个金龙卷, 特价$36, 有8 旧咁多, 外面食, 应该系$1X 得3 件, 所以又系好抵食!最重要呢间舖头服务好好, 真系食野都食得开心D~
放假同屋企人黎食下寿司
仲拣左个方便d既位俾我地。呢到既服务真系好值得赞呀!
个到d 野好抵食嫁, 有特价时段, d 餐同寿司半价嫁!
真系1 磅都唔系好够喉。
最重要呢间舖头服务好好, 真系食野都食得开心D~
2009-08-17