2024-04-04
十二点到场得一个侍应,有订位佢完全唔睇唔理,叫我哋随便坐就可以! 去到中途因为冇待应嘅关系,煎盆变㶶我哋用蔬菜同埋个钳开始铲走烤盘个底嘅烧焦物,四眼大妈见到突然间发癫,拎住个新嘅烤盘过嚟闹我哋,唔可以咁样做会整花个盘,乜乜乜乜乜乜闹咗一两分钟,你哋可以叫我帮手换,我话问题系揾唔到你!态度恶劣!左右台都望下发生咩事,换完之后大妈离开!隔咗半个钟大妈推啲甜品出嚟,突然间食咗药又变返正常,仲要态度好好添,周围话唔好意思㖞因为布甸做得好差z唔成形我哋畀其他甜品你哋o唔ok?咁就冇办法啦当然ok!除咗无啦啦畀大妈闹呢个因素,整间餐厅环境清洁食物全部都唔错,希望贵公司睇到呢段评论,可以教下阿大妈,如果系黑口黑面都算啦,几耐未试过去街食嘢畀人闹,系闹呀!撇除大妈呢个因素,呢间餐厅绝对值得再去!
撇除大妈呢个因素,呢间餐厅绝对值得再去!
泡椒肥牛
猫爪刨冰