2023-08-27 742 浏览
每次帮衬木玥巷都系外卖型式,这次就趁返娘家staycation 时,三婆孙坐低慢慢食!担心要等位,于是来个early dinner,7点去到可以直接坐低✌🏻两大一小点了:盐酥鸡饭 、牛肉面 和三星葱饼,对于细食(😆)的我们仨份量足够有余。婆婆跟小朋友都赞盐酥鸡粒好食,香脆可口,一粒接一粒食得好满足,而且份量多到要我执手尾😆不过佢地就冇食到牛肉面,果然嘴刁呢样野系有遗传😂红烧牛肉面是我每次都会点的项目,大大旧厚切牛炆得腍软又入味一啲都唔靭,加埋淡淡的药膳汤底,依旧保持到水准😋另外婆婆亦对三星葱馅饼赞好,金黄香脆的外皮包裹著满满的三星葱馅香口非常👍🏻- 木玥盐酥鸡饭 $76- 红烧牛肉面 $76- 宜兰三星葱馅饼 $38

木玥盐酥鸡饭

红烧牛肉面