2019-03-09 1213 浏览
周围都去食嘢系我的人生享受之一,朋友是这里的常客,今次带我们来到享受这里的包括环境,食物,美洒,服务,无论任何都是very good👍👍👍👍👍三个女人乜都可以讲的密友关系,享受著美酒和美食,享受著环境的舒适,原来三个女人都可以好浪漫😂😂😂😂😂😂😂😂😂————————————————————环境舒适,浪漫气氛,不会太糟,又可以倾计,心情轻松😊呢道既红酒🍷系任饮,初时我都怕任饮既酒会好差,平日我好怕饮意大利洒,因为对某D酒敏感,但昵个酒味道吴错,饮完又没有吴舒服的感觉,这样,下次再去也不怕了😀用鸭胸做既pizza 。味道够味又好味,热辣辣,pizza咬落又够软熟,做得确实不错😋羊架——-好欣赏呢个羊架,肉嫩到不得了,面头做到六七成熟,入面五成熟,厨师做到羊架锁住晒肉汁,咬落鲜嫩又够juice ,确实食过好多地方既羊架,都未有做到呢个质素👍👍👍👍👍海鲜意粉,海鲜不但够多料,食物又新鲜,味道又适中,意粉咬落软硬度适中,有口感,🦐大只又新鲜,鱼够嫩滑,其他配料亦份量不足,好味✌️✌️✌️✌️✌️———————————————————-又坐左一晚,倾坐成晚完美的晚餐🍷✌️🎉
————————————————————
环境舒适,浪漫气氛,不会太糟,又可以倾计,心情轻松😊
———————————————————-
又坐左一晚,倾坐成晚
完美的晚餐🍷✌️🎉