2018-12-17 62 浏览
呢间唔显眼嘅小店,坐落系最繁华嘅中环区,要同咁多餐厅竞争,呢间日式小店靠嘅绝对系实力同口碑S2特色火焰卷 - 好有啅头,师傅当场表演火烧寿司,卖相靓,味道都好三文鱼夹饼创作寿司 - 真系想为左呢个再黎食呀~两块超薄脆夹住口感软糯嘅寿司,口感一流芝士年糕 - 烧得刚刚好,芝士流心倾涌而出,俾个心心眼海胆雪糕 - 呢个菜式令我联想到分子料理,唔知叫唔甜品好呢,味蕾首先感受到的是冰冻的感觉,再来系淡淡GE咸香,组合好有趣海胆烧岩蚝 - 肉厚嫩滑,好大堆海胆系面,双重鲜味夹激,至爱~清酒鲍鱼鸡翼 - 力推力推~原来酿鸡翼系可以咁食GE~~真系成只鲍鱼GA!!加埋清酒香,送酒一流!精选集点什锦刺身 - 好钟意个日本风摆盘,味道无得输啦~新鲜赢哂樱花虾玉子烧 - 加左樱花虾系唔同D,蛋味好出,细致软绵质感,温暖温暖
芝士年糕 - 烧得刚刚好,芝士流心倾涌而出,俾个心心眼
  • 清酒鲍鱼鸡翼
  • 海胆烧岩蚝