2009-04-10
早前又黎呢间谭仔食饭,而经系午饭时间。多人到争找唔到位呀。而我地三个食左个过桥米线、麻辣鸡翼同叫多碗米线。过桥米线系有哂所有材料既米线,整体上材料都好新鲜美味。而米线整得刚刚好,唔会太淋既。汤底系特辣既,唔知点解今次既辣比平时既辣呢?腩肉、牛肉米线腩肉肥瘦适中,牛肉就几好味既,份量又够多。唔错既。麻辣鸡翼呢个系即炸既,所以都等左一段时间。鸡翼炸得好味,皮好脆口,而鸡翼腌得好入味。虽然个价钱都几贵下,但都值既。冻奶茶今次都几好饮既,如果落多小小奶就好啦。话说今餐见到一个中年男人,系佢俾碟鸡翼我地既,原来佢系老细三哥,之后我叫左佢一声三哥,佢向我会心微笑。仲问我地野食好唔好味。当然我地都赞赏食物同比意见令佢地做得更好,三哥加油呀!我而家先知道谭仔米线有三哥既话,就系三哥所管理既。感觉上,三哥既谭仔系比其他谭仔好食。
冻奶茶今次都几好饮既,如果落多小小奶就好啦。