2018-11-19 257 浏览
甜品,可以念起时就去食,或且食完饭去食,我自己就想食果时乜嘢时候都可以去食,因为我都系钟意食甜品既人,第一次去食系买外卖,真系估吴到甘细碗,面粉黎啫,收🉐️三十几元碗,吴系话佢贵,只系得半只胶碗甘小,吴应该系甘😳以为系外卖个碗细,过左几日再去堂食,都系甘细碗,又以为自己睇错餐牌叫错,过左几日再去食,呢次系第三次,睇下究竟系自己睇错定系佢餐牌误道,其实我第一次去外卖既时候已经觉得餐牌同实物不符,所以再去堂食,又系甘,我自己本身好钟意食甜品,尤其是芋丸较偏爱,我见到个餐牌满满好开心,但见到就好失望,完全系两回事,比人误导既感觉,就算影相都吴好影到甘大分别,比人感到有欺骗的感觉🙁不过需然货不对办,但食就属于有口感同好食既,不过吴会再去,甜品铺头多的是,其实有无系叫做食物误导客人条款呢?