2024-04-22
第三次嚟urban cafe😹真系好钟意同啲猫玩 今次去旺角兆万呢间 偏木系设计 同样有好多猫 环境光猛舒适🤙🏻我哋今次嗌咗烟三文鱼藜麦凯撤沙律🥗啲烟三文鱼有4大块🐡同啲沙律都好夹 重有面包脆增添口感美国嫩鸡胸配柠檬苹果酱🐥好嫩滑!同出面食好嚡嘅感觉唔同 好有惊喜🤩柠檬苹果酱好特别 重真系有苹果粒😆菲力牛柳配黑松露烧汁🥩佢哋冇问牛柳熟度但都控制得好好 而且有啲椒籽舖喺面 少少少少辣吊味 唔错👍呢两个主食都有配搭薯条🍟超好食🤤大爱呀 就算冻咗啲都重系好好味😋自家制鲜果伯爵茶窝夫配雪糕🍧好qq系心型嘅窝夫🧇淡淡茶味配上曲奇味雪糕好正😊佢个忌廉都好好味!好欣赏🤙🏻嘢饮我哋嗌咗冻柠水同紫米酸奶 可以拣甜度 酸奶唔会太稠顶晒肚噉😬可能春困 好多猫都懒洋洋摊喺度😽如果想吸引佢哋 可以现场买罐罐/猫玩具成为猫猫富豪😼不过都会有几只为食猫上枱想偷食 所以嘢食一上枱就唔好离开座位啦
我哋今次嗌咗