2024-07-28
而家好多人都鍾意寵物,想養下貓貓狗狗🐱🐶不過唔係好多人屋企可以容納到/負擔到☺️所以市面都開左好多貓貓cafe,可以滿足到大家對小動物嘅喜愛,同喵星人渡過一個開心嘅時光🤩今日介紹呢間係我間唔中會encore嘅私心推介🙌Urban Cafe 總共有4間分店,分別係旺角x2、觀塘、、荔枝角,旺角兆萬呢間地理位置方便又易搵,所以我暫時只係黎過呢間☺️推介佢哋嘅原因係入面有好多唔同種類嘅貓咪🐱而且大部份都肥嘟嘟好可愛😍😍真係忍唔住係咁幫佢哋影寫真📷📸🎥另一個我鍾意嘅位係佢地嘅餐點🍴居然出奇地平,而且質素好高😳一啲都唔hea💯一個二人餐只係$268就有兩份餐湯、兩份沙律🥗兩個主菜、兩杯飲品,仲可以加$28有小食拼盤,入面有炸雞🍗雞翼、雞軟骨餃子🥟超抵食 😋另外仲可以加$25有多份甜品,仲係我鍾意食嘅心太軟,仲配埋雪糕添🤤🤤超滿足嘅套餐🤤🤤第三鍾意嘅原因係呢度環境夠大夠舒適之餘,店員都好親切有禮,令人好有家嘅感覺😍📍URBAN Cafe (兆萬中心) (旺角)旺角西洋菜南街1N號兆萬中心14樓
另一個我鍾意嘅位係佢地嘅餐點🍴居然出奇地平,而且質素好高😳一啲都唔hea💯一個二人餐只係$268就有兩份餐湯、兩份沙律🥗兩個主菜、兩杯飲品,仲可以加$28有小食拼盤,入面有炸雞🍗雞翼、雞軟骨餃子🥟超抵食 😋 另外仲可以加$25有多份 甜品,仲係我鍾意食嘅心太軟,仲配埋雪糕添🤤🤤超滿足嘅套餐🤤🤤
📍URBAN Cafe (兆萬中心) (旺角)
旺角西洋菜南街1N號兆萬中心14樓