2007-03-23 25 浏览
同男友第二次黎食. 电话预订左个阿麻鸡.book左位都要等一阵先有位.我地要左:果皮蒸桂花鱼- 条鱼都ok大条(我谂系街市买既话, 应该$20到啦), 系游水鱼黎既, 几好食!冬菇粒马蹄粒蒸肉饼(唔记得exactly个名) - 呢个好味呀! 唔错唔错!期待已久的阿麻鸡- um... 有d失望, 我觉得好普通, 唔会再食. 但男友话个汁好食.两碗汤- 汲取上次考训, 我地唔要一煲汤, 变左两碗汤. 成煲汤实在太多啦, 饮唔晒! 今晚系蕃茄黄豆煲猪骨, 都ok呀.糖水- 红豆沙, 几好㖞, 唔甜, 我钟意!埋单$201.虽然table之间系冇乜位, 隔离table d人讲咩我地都会听到...但我地会再来! 因为好味同ok抵食. 下次会试佢地个南瓜排骨.
同男友第二次黎食. 电话预订左个阿麻鸡.
book左位都要等一阵先有位.

我地要左:
糖水- 红豆沙, 几好㖞, 唔甜, 我钟意!
埋单$201.