2012-10-24
我们6人被安排坐卡位, 椅背够高,坐得舒服。中有电视睇先来一盘混酱好多选择,中有贴纸标明好清楚,个个器皿都干净没有"痴立立"香浓猪骨汤底好多料!!除了猪骨仲有鸡脚,猪骨鸡脚都好淋好入味,中有菇、粟米、红萝卜、白萝卜 (好甜!!)上品很多火㶽配料都可以双并的 ,这让我们可以多尝试不同的食物,而且又不用怕吃不完。如火锅料系酱爆,会有支旗仔提醒客人"小心烫咀" 几细心!整体丸质素OK,几弹牙,几新鲜。芝士虾丸 $85蚧子包心丸 $85 => 新创丸,味道好怪鲜鱼腐 $75 => 几好味贡丸 倂 鸡脾菇 $55明太子酿冬菇 $75鲜虾云吞 倂 蟹子酿虾丸 $85鲩鱼 $55 =>几新鲜猪肝 => 几新鲜好爽 (但内脏都系少食好)叫了三款熟食,整体唔掂,好咸!!脆豆腐 $48 => 脆皮太厚,但豆腐很滑,一般。朋友夸口椒盐九肚鱼 $38 => 好咸烧汁脆皮鲜牛腩 $78 => 好咸三文鱼刺生 厚切,够新鲜,几好见好多人赞服务周到 ,会来帮你隔下汤油,换碟,加茶及夹走台上既纸巾等垃圾。仲有甜品送....但从来没有发生在我们身上,唔知
中有电视睇
先来一盘混酱
好多选择,中有贴纸标明好清楚,个个器皿都干净没有"痴立立" 香浓猪骨汤底 好多料!!除了猪骨仲有鸡脚,猪骨鸡脚都好淋好入味,中有菇、粟米、红萝卜、白萝卜 (好甜!!)
如火锅料系酱爆,会有支旗仔提醒客人"小心烫咀" 几细心! 整体丸质素OK,几弹牙,几新鲜。
芝士虾丸 $85
蚧子包心丸 $85 => 新创丸,味道好怪
鲜鱼腐 $75 => 几好味 贡丸 倂 鸡脾菇 $55
明太子酿冬菇 $75 鲜虾云吞 倂 蟹子酿虾丸 $85
鲩鱼 $55 =>几新鲜 猪肝 => 几新鲜好爽 (但内脏都系少食好)
叫了三款熟食,整体唔掂,好咸!! 脆豆腐 $48 => 脆皮太厚,但豆腐很滑,一般。朋友夸口
椒盐九肚鱼 $38 => 好咸
烧汁脆皮鲜牛腩 $78 => 好咸 三文鱼刺生
厚切,够新鲜,几好
仲有甜品送....但从来没有发生在我们身上,唔知系唔系我们没有叫贵价牛及海鲜??
5大1小埋单$1150 (没有牛及特别海鲜) 我觉得这间食肆价格贵,食物冇惊喜,唔系特别好食,
但好彩食物新鲜,环境淸洁卫生。试一次已足够。