💁🏻‍♀️甚少喺上水出没嘅我喺上水广场揾食,虽然已经系中午但对我嚟讲系早餐时间想叹番杯咖啡,见到呢间Cafe 座位宽躺舒适就拣咗呢间饮杯啡☕️食个brunch。叫得做All Day Cafe当然主打系All Day Breakfast🍳,All Day Breakfast嘅基本组合有沙律+蕃茄+火腿+蛋+茄汁豆($68),如果想食丰富啲就($98+ )- 可另加五款自选食物,自选配搭有好多唔同嘅组合,如烟三文鱼、大啡菇等,全日早餐摆盘用心,卖相精致,蛋炒得香滑浓郁,炒蘑菇鲜甜多汁。朋友想食得light d叫咗个特色沙律House Salad 🥗 ($58),沙律菜非常新鲜份量多,店员介绍个酱汁系自家制蜜糖芥末口味,入口柔和清新。点左两款特别口味嘅咖啡- 🍊香橙意式浓缩咖啡 Iced Mandarin Expresso ($48),呢个配搭互相协调得几好而且颜色仲好靓,橙香味为黑咖啡添上一份清甜。🍫🍊热柑橘朱古力咖啡 Mandarin Mocha ($52),呢款系加咗橙肉粒嘅朱古力咖啡,香橙朱古力系一个经典配搭,橙味同朱古力味平衡得刚好唔会盖过咖啡味,整体味道配搭不错。除咗全日早餐,餐厅仲

All Day Breakfast

特色沙律

香橙意式浓缩咖啡

热柑橘朱古力咖啡

除咗全日早餐,餐厅仲有精选意粉、意大利饭、甜品等选择,上水区嘅朋友可以同朋友嚟把「啡」长谈一下。
2022-04-06
All Day Breakfast