2022-01-25
All day breakfast +5 add-on All day breakfast 可以自选combination🤤一上菜见到好丰富完美展现摆盆艺术,小小碟盘装住满满食材,有罗马生菜、煎薯饼、烟三文鱼、窝夫、炒蛋、茄汁豆、火腿、番茄、红酒烩牛肉🤩牛肉煮得好香淋~.日本带子香草青酱意粉 怕只系食all day breakfast 朋友会唔够饱🙃所以都order款主食啦,小编唔多食青酱,不过呢度令我对青酱加哂分🤩啖啖青酱香气扑鼻,店员仲话系每日新鲜磨制,唔系入货!带子虽然细细粒,不过煎得香口内里好鲜甜!.法式焦糖炖蛋CP值极高!用蛋壳型玻璃装住好趣致😆敲落焦糖表面会发出好似敲玻璃声咁清脆~食落好浓蛋香味呀!.Latte w/f oat milk好香咖啡味,上面既奶泡打得好滑,个人口味转燕麦奶健康啲xd.Espresso Tonic有气咖啡真系伟大发明清凉口感同咖啡偏酸既味道好夹,饮完成个人精神哂.All day breakfast份量够大份同性价比高,咖啡质素唔错☕️好饮
日本带子香草青酱意粉
法式焦糖炖蛋
Latte w/f oat milk
好香咖啡味,上面既奶泡打得好滑,个人口味转燕麦奶健康啲xd
Espresso Tonic