2017-08-21 280 浏览
系上水黎讲,筑地算系数一数二既寿司店,每逄星期六、日夜晚都必定大排长龙,等左大概30分钟终于入得喇!我地差不多一星期都有两、三次黎食,已经熟到唔洗睇餐牌都识叫haha首先叫左个京葱烧三文鱼腩,简称352。每次黎到都必食既,烧到半熟既三文鱼腩,入口即溶,非常美味。烧鸡泡鱼干,食到一半先记得影相haha,因为太肚饿喇,忍唔住食左先,烧到岩岩好,外面有D脆脆地,入面就淋淋地,沾上千岛酱,食唔停口啊!串烧牛舌,好爽好弹牙,有少少盬吊下味,唔错。盬烧鲭鱼,鱼皮烧到好脆,鱼肉好嫩,但可能落得太多盐,有少少咸… 如果少D就好食多了。锅烧鸡扒手打乌冬,乌冬好弹牙,鸡扒都好入味,仲有粒冬菇索晒D汤好鬼正

串烧牛舌,好爽好弹牙,有少少盬吊下味,唔错。

2017-08-19
  • 京葱烧三文鱼腩