2023-10-16 72 浏览
系上水同老公仔系运动场跑完步肚仔饿,唔想食d太heavy嘅野,咁啱行过对面就见到有间舖头卖药膳汤面,门口出面都闻到好香😄咁就吸引左🐹🦭入去试一试招牌药膳醉鸡粉丝餐 $65闻到咁香药膳味,当然要试一试佢嘅招牌药膳醉鸡,药膳汤底有红枣,龙眼等等,仲有浓浓嘅酒香,药膳汤底够晒味道,酒香味比一般醉鸡更浓郁,啱晒我😆鸡件嫰滑,火候啱啱好,配埋跟餐嘅涷菊花蜜真系好夹🤭👍面底转粉丝,弹牙之外仲要索晒d汤,食落啖啖都爆汁,咁样食药膳先够正😋日式微辣胡麻涷捞面餐 $55天气又开始热返dd,做完运动嘅🦭话唔食热野,要食返个涷捞面降降温,本身以为就咁胡麻嘅涷捞面会好dry,但原来佢入面有鸡丝蟹柳丝,食趣丰富,而且好有心思加左少少辣椒,食胡麻酱都唔会食到腻,加埋个只啱啱好嘅溏心蛋同埋杯涷柠茶,唔太heavy又清爽,啱晒做完运动黎享受☺️最近天气凉返啱晒去做运动,咁都俾我们揾到间啱晒做完运动食野嘅落脚点😄真系好,之后运动完唔使再烦去边揾野食la!😊

招牌药膳醉鸡粉丝餐 $65

日式微辣胡麻涷捞面餐 $55