2010-02-10 1 浏览
同老公入屯门办年货,见未试过上海婆婆,即管试试!虽然要等位,但都唔算等得耐.入座前,知客小姐话每台限食个半钟,两个人ok啦!小笼包~称得上皮薄馅靓,肉汁鲜甜不在讲,馅料亦有淡淡猪肉香味,正黑醋排骨~劲香黑醋味,酸酸甜甜非常开胃,排骨亦唔会干到柴晒皮,咬落仲有肉汁溢出,正雪菜肉丝炒年糕~好耐无食过咁好味嘅雪里红!年糕QQ有咬口,难得炒年糕一D都唔觉得腻,非常清新黄金四季豆~呢味系因为见到菜谱张相先决定叫嘅,因为原来黄金即系咸蛋黄,虽然胆固醇高D,但应该会好味.结果无令我失望,真系好香咸蛋味,超正酸辣汤~呢味系全晚最失色嘅,好普通值得一提嘅系,由落单到上齐五样𩠌,竟然不出十分钟,连埋单都奇快,唔怪得可以个半钟交台,效率一流,但服务就同D酸辣汤一样,普普通通啦!
同老公入屯门办年货,见未试过上海婆婆,即管试试!
虽然要等位,但都唔算等得耐.
入座前,知客小姐话每台限食个半钟,两个人ok啦!

酸辣汤~呢味系全晚最失色嘅,好普通

小笼包
黑醋排骨