前几日平日夜晚喺上环揾嘢食,意外揾到呢间好值得比更多人知道嘅小店,我哋去到剩系得我哋呢台客🫣不过小编同朋友食完都觉得环境舒服,食物都高质有惊喜,所以想推荐俾大家🫶🏻呢间值得有更加多人去💕𝚋𝚝𝚠小店老板个女钟意所以成间店都会播𝙺𝚙𝚘𝚙🥰老板好𝚏𝚛𝚒𝚎𝚗𝚍𝚕𝚢好好倾~呢间嘅份量都算多,就算系大食嘅男仔佢都一定食得饱👍🏻🐟比目鱼西京烧配蛋包饭$𝟷𝟺𝟾蛋包饭可以拣豉油或者咖喱味,老细见我哋食得辣就推荐我哋咖喱味🌶️果然冇推荐错✨咖喱味好香,唔系香港𠮶只甜咖喱系真系有香料味𠮶只🥰蛋包饭都好大份,仲要蛋皮超滑,炒饭里面仲有菠菜同菇,好足料👍🏻比目鱼大家睇张图应该都𝚏𝚎𝚎𝚕到有几好食几大旧🥹𝙲𝙿值好高!🍝唐扬炸鸡配日式意粉$𝟷𝟸𝟾炸鸡差吾多有四五旧,每旧都好大,食落鸡肉好嫩好𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢🥰意粉方面可以拣咖喱或者香辣味,我哋拣咗香辣味,食落唔会好辣不过好惹味💗估唔到面头仲有太阳蛋同埋蛋黄酱,难以形容嘅好味😍好似食紧祭典嘅高级版炒面~🥛𝙾𝚛𝚎𝚘芝芝朱古力(跟餐+$𝟸𝟿)好邪恶🫣有将近半杯嘅奶盖,味道唔错👍🏻朱古力味都好浓,成杯好好饮好足料✨不过我嗌埋晒啲味道浓嘅嘢食配朱古力有少少漏🤣建议嗌番啲𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑既~

呢间嘅份量都算多,就算系大食嘅男仔佢都一定食得饱👍🏻

🐟比目鱼西京烧配蛋包饭$𝟷𝟺𝟾

🍝唐扬炸鸡配日式意粉$𝟷𝟸𝟾
炸鸡差吾多有四五旧,每旧都好大,食落鸡肉好嫩好𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢🥰

🥛𝙾𝚛𝚎𝚘芝芝朱古力(跟餐+$𝟸𝟿)

🍹柠檬青柠梳打(跟餐+$𝟸𝟿)
呢杯就真系好𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑同埋好大杯✨会比糖浆你自己落~抵饮🤩