2024-07-21
明太子玉子烧一上枱就被呢个明太子玉子烧吸引住!😆每一口都可以感受到鸡蛋嘅滑嫩,同埋明太子带出嘅鲜味,食完完全唔够!😋生蚝烟肉卷呢个生蚝烟肉卷真系超特别!✨新鲜嘅生蚝包裹住烟肉,咬落去有种意想不到嘅组合,海味同肉味好完美嘅融合。外面嘅皮炸得香脆,里面嘅生蚝保持咗鲜甜,真系令人惊喜,推荐!😍🥰吉列忌廉蟹肉薯蓉饼外面金黄酥脆,里面嘅忌廉蟹肉充满浓郁嘅海鲜味,薯蓉滑溜,口感丰富😛猪软骨拉面呢碗猪软骨拉面真系好正!汤底浓郁,啲软骨煮得好入味,软得可以用筷子撕开,啖啖都入味。面条弹牙,吸收咗汤汁,整碗拉面食落去非常过瘾,真系抵食!😍💛地狱辛辣拉面如果你钟意辣嘢,一定要试呢个地狱辛辣拉面!辣味十足,但唔会掩盖到食材本身嘅鲜味,汤底香浓又辣,真系挑战你嘅味蕾,食完真系好过瘾!🤩总括来讲,呢间位于上环嘅日式居酒屋🏮无论系小食定主菜都好出色,环境轻松又有气氛,真系一个适合朋友聚会嘅地方!下次我一定会再嚟!🥸
生蚝烟肉卷
吉列忌廉蟹肉薯蓉饼