2023-04-09 155 浏览
呢间餐厅食物唔算特别突出,但最大特色系似日韩台式cafe,真系一个好适合假日办公/打发时间嘅地方,环境好舒适,气氛都好放松,令人可以好专注咁做嘢。有卡位、梳化,圆枱、靠窗高櫈位,楼底高、空间感十足餐厅内嘅装饰好有特色,摆设都有心思,令人感觉好温馨。除咗咁,竟然有printer,方便打印文件同埋做其他办公用途食物方面,我叫咗芒果鸡肉韩式辣酱三明治啱啱一嚟望住就已经好吸引,个三明治烤到好香脆,入面夹住芒果同鸡肉,再加上啲韩式辣酱,好够味,又唔会太辣再嚟就系巴马火腿蜜瓜沙律色彩丰富,好靓仔!味道亦都好清新,蜜瓜嘅甜味同火腿嘅咸味唔会相互冲突。不过我觉得啲沙律菜碎咗啲,我钟意食大块啲最后就系草莓吉士挞啦,吉士挞个皮唔够松脆,偏硬,但我欣赏佢唔会太甜,佢啲士多啤梨酸酸地,夹埋一齐食唔错总括黎讲,呢三款食物份量适中,值得一试嘅!职员都友善,食物价钱可能贵啲啲,但坐得耐又唔同讲法,好过去coffee shop啦。系度消费完有得免费泊车。可以一边工作一边享受美食(同打卡),真系好方便又舒服!

有卡位、梳化,圆枱、靠窗高櫈位,楼底高、空间感十足

餐厅内嘅装饰好有特色,摆设都有心思,令人感觉好温馨。

食物方面,我叫咗芒果鸡肉韩式辣酱三明治

再嚟就系巴马火腿蜜瓜沙律

不过我觉得啲沙律菜碎咗啲,我钟意食大块啲

可以一边工作一边享受美食(同打卡
),真系好方便又舒服!