除咗可以坐吧枱食Omakase之外,仲有单点Menu,款式多,刺身寿司好新鲜,环境亦都舒服😌🔸寿司拼盘叫咗招牌寿司拼盘🍣有大吞拿鱼腩、油甘鱼腩、吞拿鱼、三文鱼腩、醋鲭鱼、池鱼、左口鱼、熟虾、三文鱼子、玉子、深海池鱼、葱吞拿鱼腩、三文鱼细卷,款式都好多样化,两个人share都得。最钟意一定系大吞拿鱼腩,真系入口即化🤤醋鲭鱼都好正,配上少少姜蓉,肉质爽弹,味道有层次。🔸鸡肉丸豚骨锅🥰叫咗冬季限定Menu入面嘅锅物,一共有三款,分别系泡菜豚肉锅、鸡肉丸豚骨锅、我哋就拣咗个清清地嘅鸡肉丸豚骨锅。自家制鸡肉丸,质感比较软嫩,仲有几件鸡件,配上蔬菜、菇、大葱,豚骨汤饮落清甜,天气冻冻地暖下身都唔错啊🥰咁啱去到有优惠,follow餐厅social media即刻送一客甜品,系芒果千层蛋糕🍰😍📍#鮨政 (#上环美食)上环苏杭街105号地舖
🔸寿司拼盘
🔸鸡肉丸豚骨锅🥰
📍#鮨政 (#上环美食)
上环苏杭街105号地舖