2024-04-23
今日落大雨行过见无咩人就入去食, 呢间野要俾左钱先上野食都知伏伏地, 点知真系伏地more甘伏俾完钱啦, 问佢可唔可以走青瓜, 点知个唔知楼面定老板话"你走埋鸡丝走埋粉皮都得架" 如果唔系我已经找埋钱, 我一定拍佢台兼走人, 你而家即系叫我食个碗呀....好啦, 态度已经够衰, 算啦, 野食都应该系人间美食先做会咁沙尘吧, 个鸡丝一阵雪味, d麻酱仲要杰到我要对烂佢个生煎包开希d先食到, 唯一可以赞既就系d酱真系好多之后到个so call驰名生煎包啦, 皮虽然唔系话好厚, 但又唔脆的, d肉雪味浓, 真系搞唔掂, 虽然好肚饿, 但系我都食剩半只就唔再食唯一好d既就系个豆浆, 因为食完好颈渴, 俾我一野饮晒呢头返工咁多年都好少打食评同都难揾到间令我印象深刻的食肆, 刘兴记, 你系得既
唯一好d既就系个豆浆, 因为食完好颈渴, 俾我一野饮晒