2024-10-25 98 浏览
最钟意周围试不同嘅咖啡,呢间用咗水泥风嘅装修,一张长形嘅吧枱再加旁边嘅bench,仲有outdoor seating,已经感觉好chill😌一间自己都有做炒豆,唔同颜色嘅包装代表着唔同嘅味道同风味,👧🏻店主解释唔同颜色会联想到嘅生果,咖啡就会做出呢个口味,譬如黄色会谂起芒果柠檬呢类型水果,饮上嚟会比较refreshing d小店有hand drip 同埋奶啡,今次选择咗Bolivia 的black coffee 🙌🏻 如果平时又玩开咖啡的话,都可以买啲豆返屋企自己冲🤩店主都好friendly,拥有非常丰富嘅咖啡知识,有啲咩想问佢都会好耐心咁分享。见到呢间有好多熟客都会再访,香港小店一定会再返嚟支持吓👏🏻👏🏻

如果平时又玩开咖啡的话,都可以买啲豆返屋企自己冲🤩