最近上环开左间好出名既串烧外卖店,lunch时间打工仔除左可以用外卖app order, 仲可以whatsapp📱直接落单,好方便😗去到即刻有得拎🥰星加坡杂锦沙嗲便当$98呢个杂锦沙嗲便当岩晒有选择困难症既我🙈猪肉🐷牛肉🐮鸡肉🐥都齐晒,total有4串串烧,串烧既灵魂沙嗲酱较重花生酱味,又唔会太辣,香口惹味,而且猪肉串烧仲要系用黑毛猪🐷肉质香嫩多汁,食唔停口😂😂另一亮点系炒饭🍚🥦有西兰花同三色豆,颜色好缤纷,加上好有心思落症红葱酱炒,成个饭好香,好似出面食既铁板炒饭feel😋便当入面既沙律部分🥗都好丰富好新鲜,有我最爱既木瓜同红菜头,仲有薯仔同沙律菜,外卖黎讲食到咁多蔬菜真系好满足🥹🥹🥹

星加坡杂锦沙嗲便当$98

外卖自取