5天前
上环 Fusion 私房菜好吃到令我忘记卡路里的存在🥰<<1908bc British Chinese>>🍹Cocktail : iSuzie Wong,Pornstar Martin Iz两款鸡尾酒都值得一试,粉粉既颜色卖相相当吸引,前调有荔枝既鲜甜后调系玫瑰既清香再加埋Vodka好有夏天既气色。另外一款,主打百香果口味酸酸甜甜入口清新留香,一试难忘。🍤虾多士配甜辣酱:每块多士都用新鲜既原只大虾皮上面仲有一层满满既芝麻,皮薄馅厚,虾肉弹牙,外脆里香。点埋甜辣酱更加爽口开胃。🦆香酥鸭沙律:厨师会系你面前拆开鸭肉,然后会贴心教你食用方法。呢个鸭完全没有骚味,只有香脆搭配薄饼、甜面酱、京葱同青瓜有少少似食片皮鸭既感觉,但比片皮鸭更加惹味,每台必点~良心推介🫰🏻🥘中国式外卖咖喱:材料分别有芽菜、小白菜、椰菜、红萝卜、甜椒、鸡球、大虾。口感丰富,微辣小甜,而且浓稠适中,白饭既必然选择。KFC:表面睇好似咕噜肉,酸酸甜甜既味道扑面而离,点知一啖咬原来入面系椰菜花,软硬适中,感觉非常特别惊艳,原来椰菜花同酸甜汁都可以咁夹。环境:以蓝白简约风为主,分别设有室内同室外供
环境:以蓝白简约风为主,分别设有室内同室外供大家选择,另外仲有包厢,包厢需要提前预订哦,另外餐厅入面有个小酒吧,如果食完饭之后仲意犹未尽既又唔想再坐系餐台上面倾计既朋友仔,可以移步去酒吧果边继续一边 Cocktail一边倾计🫂