2022-04-26
20分钟 先有一个杯垫大份量的沙律(味道系正常)______________________________再等多30分钟先有4条串烧烧到出黎每条份量真系好少!微型!性价比好低!(均真讲京葱鸡几好食其他印象不多)______________________________之后又等多15分钟出多3条(鸡白子质感调味都几好,其他印象不多~太饿了食完都未有意识)______________________________之后又20分钟有5样菜的串烧(反而菜/菇都比预期好)______________________________再等15分钟来多条月见鸡串______________________________然后佢话黎齐 但我话仲有两样佢话系真系有打单咁佢话会快啲出到菜再等10分钟______________________________终于完成110分钟慢长等待总结食物质数:7/10服务:5/10 坐左30分钟水都无杯/记唔清楚就一早print单出黎睇啦速度:0/10如果你想饮下野就可以 真系当食饭就唔好饿到不行______________________________都唔系叫左
再等多30分钟先有4条串烧烧到出黎
每条份量真系好少!微型!性价比好低!
(均真讲京葱鸡几好食
其他印象不多)
之后又等多15分钟出多3条
之后又20分钟有5样菜的串烧
(反而菜/菇都比预期好)
再等15分钟
坐左30分钟水都无杯/记唔清楚就一早print单出黎睇啦
速度:0/10
如果你想饮下野就可以 真系当食饭就唔好饿到不行
都唔系叫左好多野竟然可以咁耐
食左500+ 仲可以咁饿 !!!!!!!
出到去夜到无晒野食想医肚都难T.T
真心好惨想喊