2019-05-10
只是叫了一个salad & 4 个主菜!每度菜之间至少等30 分钟!份量小!知道佢地慢便提早叫佢地可以上甜品(加了$40 upgrade ) 但等了一小时,叫了两次server 跟一跟甜品,最后我地决定放弃走了(却没有一个server 来say sorry 或refund 番dessert 钱)其实客都未坐满,偷看了厨房一下,却没有感覚佢地很忙(做野好似好慢)!我覚得是前面customer service 同厨房的员工不夹,吹了咁多次,速度都系好慢!我觉得厨房在赶客、不想做生意!我地叫都系salad , steak .... 真系唔明点解可以咁慢!野食可接受,海胆意粉好腥!Good luck with your <slow-cook> business !
每度菜之间至少等30 分钟!份量小!
野食可接受,海胆意粉好腥!