2014-11-03 16617 浏览
之前食过大喜屋觉得几好食, 近排原来有间高级版叫极尚大喜屋, 忍唔住就黎试下啦~人地话好FULL, 因此我早2星期已BOOK 定枱食下午放题. 价钱为$238 + 10% 任食3小时. 比大喜屋贵少少。12点准时入座, 拿拿淋tick 晒d 至爱,但我觉得d 款比大喜屋还要少.刺身竟无吞拿鱼, 沙律又无中华沙律.款虽少,但刺身新鲜同厚, 最爱三文鱼。刺身我地叫叫左2 转, 转转都30,40 件, 好満足呀!烧物最好味系烧羊架, 烧得好淋, 好入味, 唔鞋口。烧菠罗好正, 超甜! 烧鸡翼脆卜卜, 热la la 好味!天妇罗, 有冬菇, 有茄子, 有虾, 有南瓜, 不过就差dd, 粉浆唔脆, 上枱已淋身。寿司我推介蟹棒, 鳗鱼, 黑松露带子, d 饭细细旧, 食多几旧都唔易饱, 正!另外他们有自家创作的寿司, 样很别致.呢到比大喜屋吸引系....有haagen dazs食, 一人限叫一杯,今期仲有季节限定既blueberry 味! 正~总括, 呢到环境唔错, 坐得阔落, 服务OK, 食物新鲜! 赞好~~
价钱为$238 + 10% 任食3小时. 比大喜屋贵少少。
另外他们有自家创作的寿司, 样很别致.
2014-10-26
庆祝纪念